Διάκριση μαθητών μας σε Αγώνα Δρόμου σε ανώμαλο έδαφος

Διάκριση μαθητών μας σε Αγώνα Δρόμου σε ανώμαλο έδαφος στο Πάρκο Ελευθερίας Καισαριανής.ath16 17
Το σχολείο μας έλαβε μέρος με 19 συνολικά μαθητές (15 Αγόρια και 4 Κορίτσια ) και υπεύθυνο-συνοδό τον Υποδιευθυντή κ. Βαλή Αναστάσιο, καθηγητή ΦΥΣ. ΑΓΩΓΗΣ, στον Αγώνα "ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ" Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος μαθητών και μαθητριών Δημοτικών σχολείων και Γυμνασίων των Διευθύνσεων Π.Ε. και Δ.Ε. Α΄Αθήνας του Δήμου Καισαριανής, σχολ.έτος 2016-2017, που διεξήχθη στο Πάρκο Ελευθερίας Καισαριανής (Σκοπευτήριο) την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017.
Διακρίθηκαν οι παρακάτω μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας:
Στον Αγώνα των 1000 μ. Αγοριών: ο Αμπάζι Ντάνιελ του Α1 κατέλαβε την 1η θέση (χρυσό μετάλλιο και κύπελλο), ο Κλωναράκης Ιωάννης του Γ1 την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο ) και ο Νιώτης Ευστάθιος του Γ3 την 5η θέση.
Στον Αγώνα των 1000 μ. Κοριτσιών: η Γρηγορίου Αναστασία κατέλαβε τη 2η θέση ( Αργυρό μετάλλιο ), η Αμπου Νεζέμ Ιωάννα του Β2 την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο ) και η Κιριλένκο Αθηνά την 4η θέση.

3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016, στα πλαίσια της 3ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, διοργανώθηκαν στο σχολείο μας διάφορες αθλητικές δραστηριότητες όπως: αγώνες ποδοσφαίρου, πετοσφαίρισης, καλαθοσφαίρισης, διαγωνισμός τρίποντων, αντισφαίρισης, πεζοπορία, παραδοσιακά παιχνίδια.

«Νιώσε τη χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός – Δικαίωμα για όλους»

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα "Ευ αγωνίζεσθαι - Άννα Πολλάτου"

Στα πλαίσια του Εκπαιδευτικού Προγράμματος "Ευ αγωνίζεσθαι - Άννα Πολλάτου" της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 οι μαθητές του 2ου Γυμνάσιο Καισαριανής είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα αθλήματα της Χειροσφαίρισης (Handball), της Άρσης Βαρών και της Ξιφασκίας.
Το πρόγραμμα έχει στόχο την προώθηση του Αθλητισμού, του Ευ Αγωνίζεσθαι, του Φίλαθλου Πνεύματος και της εξωσχολικής φυσικής αγωγής των μικρών παιδιών και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Θρησκευμάτων.

Eσωτερικό πρωτάθλημα βόλεϊ

Το εσωτερικό πρωτάθλημα βόλεϊ για το σχολικό έτος 2015-16 με την συμμετοχή ομάδων από τα τμήματα του σχολείου μας ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 21/4/2016 με τον αγώνα ανάμεσα στα τμήματα Β1 και Β2. Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε αυτή του τμήματος Β1. Η διευθύντρια του σχολείου μας κα Μπάκου Μαρία απένειμε μετάλλια στους παίκτες του τελικού καθώς και το κύπελλο στους νικητές.

Εσωτερικό πρωτάθλημα βόλεϊ

Το σχολικό έτος 2012-13 διοργανώθηκε πρωτάθλημα βόλεϊ με την συμμετοχή ομάδων από τα τμήμτα του σχολείου μας. Το εσωτερικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 24/4/2013 με τον αγώνα ανάμεσα στα τμήματα Γ3 και Α4 στο Κλειστό γυμναστήριο "Γ. Μελισσηνός" που βρίσκεται στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Καισαριανής στην Ανω Καισαριανή (στα νταμάρια), στο τέρμα της Λεωφόρου Εθνικής Αντίστασης. Προηγήθηκαν προκριματικοί αγώνες μεταξύ των τμημάτων ανά τάξη. Από την Α' τάξη τελικός νικητής ήταν το Α4 το οποίο έπαιξε με το Β3, νικητή της Β' Τάξης και πέρασε στον τελικό με το Γ3 νικητή της Γ' Τάξης. Τα "μικρά' του Α4 στάθηκαν επάξια απέναντι στο Γ3 το οποίο τελικά σήκωσε το τρόπαιο . Ο εκπρόσωπος του Δήμου Καισαριανής Αντιδήμαρχος παιδείας και Αθλητισμού κ. Κωνσταντινίδης Κώστας απένειμε μετάλλια στους παίκτες του τελικού καθώς και το κύπελλο στους νικητές.

volley