ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΤΩΝ

Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μαθητών/-τριών για το σχολικό έτος 2020 – 2021.

Από τις 18 Ιουνίου 2020 και ώρα 09:00 έως τις 2 Ιουλίου 2020 και ώρα 23:59 θα μπορούν όσοι/-ες επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2020-2021, να υποβάλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση, σύμφωνα με εκύκλιο του υπουργείου Παιδείας.
Οι αιτήσεις γίνονται μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΩΝ 11-17 ΜΑΪΟΥ 2020

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, 

σας ενημερώνουμε για το νεό πρόγραμμα των τηλεδιασκέψεων της εβδομάδας 11 έως 17 Μαΐου 2020.

Σας έχουμε αποστείλει με email  και τον σύνδεμο του κάθε εκπαιδευτικού που απαιτείται για να συνδεθείτε στο μάθημα. Επιπλέον ο κάθε εκπαιδευτικός θα ενημερώσει και με μήνυμα τους μαθητές του τμήματος του σχετικά μέσα από την πλατφόρμα της ηλεκτρονικής τάξης.

Καλή συνέχεια!

MAIOS2

10 τρόποι για να πορευτούμε την περίοδο της πανδημίας

Η πανδημία έχει αλλάξει ριζικά την καθημερινότητα των περισσότερων από εμάς, διαμορφώνοντας μια καινούργια πραγματικότητα με δυσκολίες και προκλήσεις.

Το Δίκτυο Πρόληψης και Έγκαιρης Παρέμβασης του ΚΕΘΕΑ προτείνει ένα δεκάλογο για το πώς μπορούμε να προσαρμοστούμε στη νέα κατάσταση, να αντλήσουμε από τα αποθέματά μας και να υπερβούμε τις αντιξοότητες, φροντίζοντας τον εαυτό μας και τους άλλους.

Ο δεκάλογος δημιουργήθηκε από το Τμήμα Πρωτογενούς Πρόληψης στη Σχολική Κοινότητα του Δικτύου, το οποίο συνεχίζει να στηρίζει την εκπαιδευτική κοινότητα στην ιδιαίτερη σημερινή συγκυρία με δράσεις αγωγής υγείας και πρόληψης.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνα Υφαντή

Υπεύθυνη Τμήματος Πρωτογενούς Πρόληψης στη Σχολική Κοινότητα

TROPOI

Μαθήματα με τηλεδιάσκεψη

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 7 Απριλίου 2020 ξεκινά πρόγραμμα σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ), στην πλατφόρμα SISCO WEBEX. Για αυτό είναι σημαντικό να έχετε δώσει ΟΛΟΙ τα emails σας. Για να συνδεθούν οι μαθητές και να παρακολουθήσουν τα τηλε-μαθήματα, αρκεί να μπουν στο link του κάθε μαθήματος που γίνεται για το τμήμα τους. Για το link αυτό του κάθε καθηγητή, θα ενημερωθείτε με email. Για τη σύνδεση στο μάθημα δεν απαιτείται να κάνετε εγγραφή ή να δημιουργήσετε λογαριασμό. Πληκτρολογείστε το όνομα του μαθητή και όχι ψευδώνυμο ή κωδικό.
Προς τους μαθητές: Παρακαλούμε να μην κάνετε χρήση προσωπικών δεδομένων των καθηγητών ή των συμμαθητών σας που συνδέονται σε τηλεδιάσκεψη, με τρόπο που θα μπορούσε να προκαλέσει νομικά προβλήματα σε σας ή στους γονείς σας.
Το πρόγραμμα των τηλεδιασκέψεων θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου.
Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που ακολουθούν.
Να είστε όλοι υγιείς και αισιόδοξοι!