ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ - ΑΓΙΑΣΜΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνεται ότι ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2020-21 θα τελεστεί τη Δευτέρα 14-09-2020 στις 09:30 στον προαύλιο χώρο του 2ου Γυμνάσιου Καισαριανής. Παρακαλούνται οι μαθητές της Β' και Γ΄ Γυμνασίου να έχουν απαραιτήτως προσέλθει στο σχολείο έως τις 09:00. Οι μαθητές της Α΄ Γυμνασίου παρακαλούνται να έχουν προσέλθει απαραιτήτως έως τις 09:30.

Ευχαριστούμε 

Εκ της Διευθύνσεως

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΤΩΝ

Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μαθητών/-τριών για το σχολικό έτος 2020 – 2021.

Από τις 18 Ιουνίου 2020 και ώρα 09:00 έως τις 2 Ιουλίου 2020 και ώρα 23:59 θα μπορούν όσοι/-ες επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2020-2021, να υποβάλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση, σύμφωνα με εκύκλιο του υπουργείου Παιδείας.
Οι αιτήσεις γίνονται μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΩΝ 11-17 ΜΑΪΟΥ 2020

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, 

σας ενημερώνουμε για το νεό πρόγραμμα των τηλεδιασκέψεων της εβδομάδας 11 έως 17 Μαΐου 2020.

Σας έχουμε αποστείλει με email  και τον σύνδεμο του κάθε εκπαιδευτικού που απαιτείται για να συνδεθείτε στο μάθημα. Επιπλέον ο κάθε εκπαιδευτικός θα ενημερώσει και με μήνυμα τους μαθητές του τμήματος του σχετικά μέσα από την πλατφόρμα της ηλεκτρονικής τάξης.

Καλή συνέχεια!

MAIOS2

10 τρόποι για να πορευτούμε την περίοδο της πανδημίας

Η πανδημία έχει αλλάξει ριζικά την καθημερινότητα των περισσότερων από εμάς, διαμορφώνοντας μια καινούργια πραγματικότητα με δυσκολίες και προκλήσεις.

Το Δίκτυο Πρόληψης και Έγκαιρης Παρέμβασης του ΚΕΘΕΑ προτείνει ένα δεκάλογο για το πώς μπορούμε να προσαρμοστούμε στη νέα κατάσταση, να αντλήσουμε από τα αποθέματά μας και να υπερβούμε τις αντιξοότητες, φροντίζοντας τον εαυτό μας και τους άλλους.

Ο δεκάλογος δημιουργήθηκε από το Τμήμα Πρωτογενούς Πρόληψης στη Σχολική Κοινότητα του Δικτύου, το οποίο συνεχίζει να στηρίζει την εκπαιδευτική κοινότητα στην ιδιαίτερη σημερινή συγκυρία με δράσεις αγωγής υγείας και πρόληψης.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνα Υφαντή

Υπεύθυνη Τμήματος Πρωτογενούς Πρόληψης στη Σχολική Κοινότητα

TROPOI