ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΩΝ 16-30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Αγαπητοί γονείς, 

σας κοινοποιούμε το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα των τηλεδιασκέψεων που θα ισχύσει από 16 έως 30 Νοεμβρίου 2020.

Με email σας έχουμε αποστείλει το ωρολόγιο πρόγραμμα του τμήματος του παιδιού σας.

PROGRAM 16 NOVEMBER

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΩΝ 9-30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Αγαπητοί γονείς, 

σας κοινοποιούμε το συνολικό ωρολόγιο πρόγραμμα των τηλεδιασκέψεων που θα ισχύσει από 9 έως 30 Νοεμβρίου 2020:

program

Σας έχουμε αποστείλει με email το ωρολόγιο πρόγραμμα του τμήματος του παιδιού σας και τον σύνδεμο του κάθε εκπαιδευτικού που απαιτείται για να συνδεθείτε στο μάθημα.

Επιπλέον σας κοινοποιούμε και το ωράριο που θα ισχύσει για τις τηλεδιασκέψεις:

ORARIO

 

Μαθήματα με τηλεδιάσκεψη - Οδηγίες Webex

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα  9 Νοεμβρίου 2020 ξεκινά πρόγραμμα σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ), στην πλατφόρμα SISCO WEBEX. Για αυτό είναι σημαντικό να έχετε δώσει ΟΛΟΙ τα emails σας. Για να συνδεθούν οι μαθητές και να παρακολουθήσουν τις τηλεδιασκέψεις, αρκεί να μπουν στο link του κάθε μαθήματος που γίνεται για το τμήμα τους. Για το link αυτό του κάθε καθηγητή, θα ενημερωθείτε με email. Για τη σύνδεση στο μάθημα δεν απαιτείται να κάνετε εγγραφή ή να δημιουργήσετε λογαριασμό. Πληκτρολογείστε το όνομα του μαθητή και όχι ψευδώνυμο ή κωδικό.
Προς τους μαθητές: Παρακαλούμε να μην κάνετε χρήση προσωπικών δεδομένων των καθηγητών ή των συμμαθητών σας που συνδέονται σε τηλεδιάσκεψη, με τρόπο που θα μπορούσε να προκαλέσει νομικά προβλήματα σε σας ή στους γονείς σας.
Το πρόγραμμα των τηλεδιασκέψεων θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου και θα διανεμηθεί στους μαθητές αύριο Παρασκευή 6/11/2020.
Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που ακολουθούν.
Να είστε όλοι υγιείς και αισιόδοξοι!

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ - ΑΓΙΑΣΜΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνεται ότι ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2020-21 θα τελεστεί τη Δευτέρα 14-09-2020 στις 09:30 στον προαύλιο χώρο του 2ου Γυμνάσιου Καισαριανής. Παρακαλούνται οι μαθητές της Β' και Γ΄ Γυμνασίου να έχουν απαραιτήτως προσέλθει στο σχολείο έως τις 09:00. Οι μαθητές της Α΄ Γυμνασίου παρακαλούνται να έχουν προσέλθει απαραιτήτως έως τις 09:30.

Ευχαριστούμε 

Εκ της Διευθύνσεως