Εκδλήλωση παρουσίασης προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων

prosklisi psxdr

programma psxdr

Προσφορά αγάπης

Στο Κέντρο Υγείας Παιδιού Καισαριανής αφήσαμε - οι μαθητές, οι μαθήτριες και αντιπροσωπεία καθηγητών του 2ου Γυμνασίου Καισαριανής - τα δώρα που συγκεντρώσαμε ως ελάχιστη προσφορά αγάπης. Φωτογραφηθήκαμε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, της γιορτινά στολισμένης αίθουσας, με τις υπεύθυνες του κέντρου οι οποίες μας υποθέχθηκαν θερμά και φιλόξενα.

Κέντρο υγείας Παιδιού

Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού

Η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού για το τρέχον σχολικό έτος θα διεξαχθεί στις 5 Οκτωβρίου 2015 με θεματικό άξονα: «Σχολικός Αθλητισμός – Συμμετέχω και μαθαίνω τα Ολυμπιακά Ιδεώδη μέσα από τα Ολυμπιακά και τα Παραολυμπιακά Αθλήματα».volley

Ενδεικτικά, το πρόγραμμα της 2ης «Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού» περιλαμβάνει:

Αθλητικές δραστηριότητες, κινητικές δραστηριότητες, παιχνίδια, χορό, αθλήματα κλπ. ανάλογα με την ηλικία των μαθητών/τριών και τις υποδομές του σχολείου. Ο τρόπος οργάνωσης όλων των παραπάνω πρέπει να διασφαλίζει την εφαρμογή της θεματικής της ημέρας και τη συμμετοχή του συνόλου των μαθητών/τριών, τόσο στις δραστηριότητες όσο και στην οργάνωση τόσο των αθλητικών, όσο και των υπολοίπων εκδηλώσεων. Οι δράσεις της ημέρας αυτής πρέπει να αναδεικνύουν, από την αρχή της σχολικής χρονιάς, την κοινωνική διάσταση, τη φιλοσοφία και τη δυναμική του Σχολικού Αθλητισμού.

Τελετή λήξης σχολικής χρονιάς 2013-14

orig