1ο βραβείο ηλεκτρονικής έκφρασης σε πανελλαδικό διαγωνισμό

H ομάδα «Ecomobilty» του 2ου Γυμνασίου Καισαριανής αναδείχθηκε νικήτρια, κερδίζοντας το 1ο βραβείο ηλεκτρονικής έκφρασης στον πανελλαδικό διαγωνισμό για το πρόγραμμα οικολογικής μετακίνησης «Ecomobility», στον οποίο συμμετείχαν μαθητές Γ’ Γυμνασίου σχολείων απ’ όλη τη χώρα.
Στην ομάδα συμμετείχαν οι μαθητές και μαθήτριες Κατωπόδης Παναγιώτης, Κίτσος Γιώργος, Κουτούκη Αμαλία, Κουτούκης Γιώργος, Κουτσίδης Ιωάννης, Μαντζάνας Γιώργος, Μαρκάκη Ελένη και Μπαλλά Ηλέκτρα. Υπεύθυνος καθηγητής του προγράμματος ήταν ο κ. Ασημάκης Κωνσταντόπουλος. Οι μαθητές και μαθήτριες δημιούργησαν μεταξύ άλλων μια ταινία μικρού μήκους, στην οποία κατέδειξαν τα προβλήματα μετακίνησης στην Καισαριανή. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε η μαθήτρια Ελένη Μαρκάκη, από το τμήμα Γ2.

ecomembers12

Η βράβευση έγινε στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στις 22 Απριλίου 2012, σε μια λαμπρή τελετή που διοργάνωσε ο φορέας «Εcocity». Οι μαθητές και μαθήτριες ως έπαθλο κέρδισαν τη συμμετοχή τους στην οικολογική κατασκήνωση «Ecocamp» στα Καλάβρυτα τον προσεχή Αύγουστο.